HTML

Bajban vagyunk

Bajban vagyunk.

Friss topikok

  • nusss: Bakker, az osszes ilyen Provident es tarsai jellegu ceg ellen ugy inditanek egy pert uzsoraszerzod... (2010.03.25. 22:55) 03 A pazarlás...
  • Van_mikrohullámú_sütőtök?: @nusss: Pontosan ezt kell tenni, írtam az legelső posztban. Persze, feleséged szereti a szüleit,... (2010.03.25. 09:08) 2. A folytatás
  • Madpapa: kesze-kusza ez a sztori... (2010.03.23. 15:30) Baj van!Csak 100 forint kell!

2. A folytatás

2010.03.23. 18:41 bajbanvagyunk

02

Éldegéltűnk,a feleségem terhes lett,majd megszűletett a közös gyermekűnk.
Ezidötájt könyörögte vissza magát a sogórom. Megigért fűt-fát,anyósom hajlott rá. Ez volt a furcsa. Közben kiderűlt,hogy az elözöleg emlitett örökség után apósom nem fizette ki az illetéket. Be akarták hajtani rajta,igy kénytelen volt a lakás terhére egy hitelt felvenni,ami másfél millió körűli összeg volt. Ezzel szinte egyidöben odaköltözött a sogórom barátja is. Mondanom sem kell,hogy egzik sem dolgozott,munkát is ugy kerestek,hogy az átbulizott éjszaka után délben felkelve vettek egy hirdetési ujságot. Teltek a hónapok,nehezen,de megéltűnk. Lassana két logos is dolgozgatott,de pénzt a közös be nem igen adogattak. Fontosabb volt egy márkás ing. Apósom meggondolatlanul kezes lett sogorom autóvásárlásánál. A pazarló életmódnak meg lett a következménye.

Innen folytatom.

2 komment

Címkék: 100ft bajbanvagyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://bajbanvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr231863101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nusss 2010.03.24. 09:10:27

szia

penzt sajnos nem tudok adni; de tanacsot igen: - bar sok reszlet hibadzik azert meg innen, eleg keves dolgot irtal le es az is zavaros.

- Ti jogilag nem vagytok felelosek a csalad altal felhalmozott adossagokert, hiszen nem Te vallaltal kezesseget, hanem aposod ha jol ertettem.

- Innentol kell azt mondani, hogy leszarom a tobbieket, a gyerekeknek elni kell es nekunk is

- ahogy kivettem a tortenetedbol, az o lakasukban eltek ami nema Ti neveteken van (ha a tieteken lenne, nem lehetett volna jelzaloghitellel terheltetni a beleegyezesetek nelkul)

- Jogilag semmit nem tudtok azon kivul csinalni, hogy egyszeruen NEM fizettek (hiszen ha Te nem voltal kezes es a feleseged sem akkor a Te fizetesedre nem lehet vegrehajtast kerni, a csalad meg mi jogon eloskodik a tiedbol?)

Ha cseszegetnek, elkoltozni, akar alberletbe. Ja, hogy az nem olyan kenyelmes mint a szuloknel lakni? Ez kenyelmes?

Amellett, hogy a helyzetet magadnak koszonheted, mert mint irtam semmit nem lett volna kotelesseged fizetni ha a Ti nevetek nem szerepel kezeskent sehol. A sogorod adossaga az o adossaga, amiert aposod vallalt kezesseget, szoval nem ertem ez Titeket miert es mennyiben erint.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.03.25. 09:08:44

@nusss:
Pontosan ezt kell tenni, írtam az legelső posztban.

Persze, feleséged szereti a szüleit, nincs is ezzel baj, amint úgy érzitek (szörnyű ezt mondani) hogy több a kiadás, mint egy albérletnél, hát váltani kell.

Van vidéken 30e-ért is albérlet 4 fő részére rendes, tiszta, fürdőszobával, de ha ez is sok és tudtok egy pár bevásárlással, főzéssel segíteni egy idős embernek akár az eltartási/ottélési szerződésen is lehet gondolkodni. Az ingyen lenne (ha a munkát nem számítjuk). Ha pedig 2-3 idős ember gondozását vállalod még az 2-3*15e Ft nem sok, de az is valami pl. gyes mellé kiváló

Látom remek svájci frank alapú a hitel... Van valami lehetőség, hogy FT alapúra átváltani, most különösen érdemes, erős a forint, illetve van valami segély pont az ilyenre.
süti beállítások módosítása