HTML

Bajban vagyunk

Bajban vagyunk.

Friss topikok

  • nusss: Bakker, az osszes ilyen Provident es tarsai jellegu ceg ellen ugy inditanek egy pert uzsoraszerzod... (2010.03.25. 22:55) 03 A pazarlás...
  • Van_mikrohullámú_sütőtök?: @nusss: Pontosan ezt kell tenni, írtam az legelső posztban. Persze, feleséged szereti a szüleit,... (2010.03.25. 09:08) 2. A folytatás
  • Madpapa: kesze-kusza ez a sztori... (2010.03.23. 15:30) Baj van!Csak 100 forint kell!

03 A pazarlás...

2010.03.24. 16:43 bajbanvagyunk

 A pazarlás

A felvett lakáshitelt apósomék nem tudták már fizetni,ezért elöször a pénzűgyi zrt-töl vettek fel pénzeket,majd mikor már igy sem ment, egy "kedvezöbb" hitelre cserélték a meglévöt. A lakás értékének felét elérö hitelösszeggel tartoztak ezentul a banknak és persze kaptak mellé kézpénzt is. Ez az összeg az egymillió forintot majdnem elérte. Ebböl mi is és a sogoromék is kaptak 100-100 ezer forintot. Ugy nézett ki,hogy valamelyest egyenesbe jövűnk,bár a logosok megint nem dolgoztak. Ha mégis,akkor nem volt pénzűk,hogy a közösbe adjanak. De uj ruhák mindig voltak,meg bulizás hajnalig és persze el tudtak menni egy hétre Korfura.
Aztán egszer csak megjelent a pénzűgyi zrt embere,jött a heti törlesztörészletért. Ez nagyon furcsa volt nekem,hisz még több százezer forintnak kellet volna lennie! De mint utolag kiderűlt már nem volt...

4 komment

Címkék: bajbanvagyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://bajbanvagyunk.blog.hu/api/trackback/id/tr831865505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andie 2010.03.25. 10:04:04

Az egészből azt veszem ki - már amennyiben az utolsó betűig elfogadom amit írtál -, hogy más hülyesége miatt most te/ti szivtok. Most komolyan be akarod fizetni a 4 millát mások helyett? Úgy, hogy egyik napról a másikra (se) éltek a családoddal? Bakker, ez még annak is nagy falat lenne, aki normálisan keres.
Legjobban a 2 gyerkőcöt sajnálom...

Egyébként milyen logika szerint használsz hosszú ékezeteket? Félelmetes, hogy a lehető legváratlanabb helyen tűnnek fel, többnyire ott,a hol semmi keresnivalójuk. (a többi brutális helyesírási hibáról nem is beszélve) Nem nyelvészkedek, csakhát ennek a blognak a lényege a szimpátia elnyerése lenne, hogy segítsenek rajtatok, de jelenleg az emberben a bevásárlókocsit kunyeráló csöves képe dereng fel a stílust és a szöveget olvasva. (és megintcsak no offense, inkább segítő szándék)

kiskutyuska · http://dark_jmg.blog.extra.hu 2010.03.25. 11:08:17

gondolkodik, merlegel, dontest hoz. lakast eladni ha a tied (ne legyel barlistas), koltozes masikba. Ha nem a tied, csak siman koltozes masikna. Messze, a csaladdal vegervenyesen szakitani. Tulelik az ilyenek tulelik. Aztan ti pedig megoldjatok hogy legyen majd uj.

Nem ragozom, az en csaladom is hasonlo, a budos pazarlos ingyenelos mocsokbol masztam ki. Ez van, nyulj a gatyadba keresd meg a golyoidat, az a ferfiassag egyik bizonyiteka, ha megvan akkor pedig cselekdj ferfikent es vedd a SAJAT csaladod elsokent.

Lehet bonyolitani, de ne fizesd ki masok helyett a cuccot.

Btw, ha elfogyott a kaja irj, elmegyunk es vasarlunk nektek. Penzt mar csak elvbolsem adok senkinek, pont a csaladom miatt.

nusss 2010.03.25. 22:55:47

Bakker, az osszes ilyen Provident es tarsai jellegu ceg ellen ugy inditanek egy pert uzsoraszerzodes jogcimen, hogy csak ugy fustolne. Azon gondolkodom, hol van ilyenkor a PSZAF es tarsai. Jellemzoen persze sikerul nekik alacsony IQ-val rendelkezo, gazos anyagi helyzetben levo embereket bepalizni, ez a legdurvabb az egeszben.

Mint azt mar tobbszor leirtuk: csak rajtad mulik hogy maszol ki belole, mivel dolgozol, ezen tul semminemu kotelezettsegetek nincs a csalad es az uzsorasok fele sem. Ha annyira fontos, hogy mit egyen a gyerek, akkor cselekedj vegre ferfi modjara... koltozes, a csalad meg oldja meg ahogy tudja, ok masztak ebbe bele.
süti beállítások módosítása